Onderstaand een aantal voorbeelden van buffetten in één van onze zalen.
Consumpties op nacalculatie inclusief buffet naar keuze (onderstaand is warm/koud buffet, andere buffet mogelijk voor meerprijs)
Koude gerechten
- Huzarensalade
- Rundvleessalade
- Eisalade
- Huisgemaakte rauwkostsalade
- Ambachtelijk stokbrood met eigen gemaakte kruidenboter
Warme gerechten
- Beenham in honing mosterdsaus
- Varkenshaas met champignonroomsaus
- Boerengehaktballetjes in satésaus
- Kip in pilafsaus
Bijgerechten
- Rouveense aardappeltjes
- Aardappelgratin
- Patat
Nagerechten
- IJsmachine
Consumpties op nacalculatie inclusief stampotbuffet
Stampot:
- Boerenkool met gebakken spek
- Hutspot met gebakken uitjes
- Rode biet
- Zuurkool met ananas en rozijnen
Vlees:
- Huisgemaakte gehaktbal in jus
- Rookworst
- Hachee (meerprijs € 1,00)
Bijgerechten:
- Mosterd
- Piccallilly