Maisdoolhof Buitenplaats Tof

In het maisdoolhof kan je heerlijk dwalen. Wanneer je de uitkijktoren bereikt hebt kan je uitkijken over het doolhof en de rest van de omgeving. Wie spot er als eerste het figuur in de mais? En zie je iets herkenbaars in de buurt? Voor de kinderen is er een puzzel tocht uitgezet in de mais. Heb je de oplossing gevonden? Dat verdient een cadeautje uit de mais grabbelton!’

We hebben ook gedacht aan het nagenieten. Er is bij Buitenplaats TOF de mogelijkheid voor een hapje of een drankje. Dit wordt verzorgd door De Patrijs catering. Bekijk hier onze menukaarten.

Ondertussen kunnen de kinderen zich vermaken op de grote zandhoop, aan het einde van de middag samen met de boer de koeien uit de wei halen of een andere beleefactiviteit die de boer bedenkt.

 

Betreden van het mais doolhof is op eigen risico.

Onze activiteiten

 

𝑭𝒊𝒆𝒕𝒔𝒕𝒐𝒄𝒉𝒕
Aanstaande vrijdag gaan wij van start met de organisatie van een leuke fietstocht rondom Dalfsen!
Iedere woensdag t/m zondag kan je vanaf Buitenplaats TOF starten met een leuke fietstocht rondom Dalfsen. Starten kan vanaf 10:00 uur en de tocht is ongeveer 40km.
Prijs is € 6,50 per persoon en is inclusief koffie met een koek bij de start en een drankje bij de finish. Wil je ook het doolhof bezoeken? Dan betaal je € 10,00 per persoon.
𝑩𝒂𝒓𝒃𝒆𝒄𝒖𝒆
Aanstaande zaterdag, 31 juli, organiseren we een barbecue bij Buitenplaats TOF! Aanvang van de barbecue is 16:00 uur, bezoeken van het maisdoolhof kan zowel voor of na de barbecue.

Deelname betreft € 20,00 per persoon, kinderen betalen € 12,50. Deze prijs is inclusief entree voor het doolhof, salades, brood en vlees.

Fietstocht
Barbecue

Mooie herinneringen!