Jouw droombruiloft

Jouw droombruiloft

Trouwplannen? Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw droombruiloft! Of je nu in de zomer of de winter wil trouwen, aan huis, in een weiland of misschien wel een leegstaande schuur wilt omtoveren tot sprookjesachtige locatie, het kan allemaal.

Aan de slag!

Elke bruiloft is anders en daarom beginnen wij altijd met een persoonlijk gesprek op locatie om alle wensen op een rijtje te zetten. Alles besproken? Dan gaan wij aan de slag met het maken van een offerte. Aan de hand van deze vrijblijvende, op maat gemaakte offerte wordt jullie dag steeds inzichtelijker. Vragen over de offerte? Dan is het uiteraard mogelijk om een tweede gesprek te plannen.

Van een compleet ingerichte tent aan huis tot een omgetoverde schuur of leegstaand weiland we maken van alles een prachtige trouw locatie. Met de aankleding, catering, sanitair en uiteraard ons personeel regelen we samen met jullie de gehele bruiloft in stijl naar keuze. Zo zetten wij samen met onze eventmanagers en uiteraard met jullie iedere keer weer een uniek feest neer.

De week van het feest!

Wanneer de week van de bruiloft is aangekomen zorgen wij ervoor dat alles op tijd opgezet wordt en samen decoreren we de locatie naar wens. Op de dag zelf zorgen wij dat 's ochtends alles nog een keer gecheckt is en zorgt onze bediening dat alles op rolletjes loopt. Na afloop van het feest wordt alles weer afgebroken en opgeruimd door ons team.

Dit alles zorgt ervoor dat jullie onbezorgd kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven! Zowel in de aanloop naar de grote dag als op de dag zelf en de dagen erna.

P.s. Benieuwd geworden en op zoek naar een kleine sfeerimpressie? Neem eens een kijkje op onze evenementenwebsite, Koggel Events. Hier vind je nog veel meer inspiratie voor jouw bruiloft!