Medewerker in de spotlight

Paul van der Wal Fotografie-De Partijs Catering Bruisweken Zwolle-17

 

Marleen werkt sinds 2015 bij ons letterlijk achter de schermen, want ze staat in de keuken. Mede dankzij Marleen kunnen we terugkijken op geslaagde bruisweken. Het was ons grootste warm buffet tot nu toe, welke we in 1x hebben geserveerd op locatie. (3400 maaltijden!) Dat verliep (natuurlijk ook mede dankzij Marleen) vlekkeloos. We kregen meerdere complimenten. 'Goede organisatie', 'lekker eten', 'voldoende eten', en ‘top geregeld!’ waren kreten die we in ontvangst mochten nemen.

En daarom zetten we Marleen deze maand in de spotlights.

 

5 Vragen aan Marleen:

Wanneer ben je bij De Patrijs komen werken? 'Ik ben in 2015 begonnen als oproepkracht. Inmiddels werk ik alweer een tijdje fulltime in de keuken.'

Wat maakt werken bij De Patrijs leuk? ‘Het werk is elke dag anders. De ene dag verzorgen we maaltijden voor vaste klanten, de andere dag staan we op een foodfestival. En zo houd ik voldoende afwisseling in mijn werk.

Waar kunnen we jou voor wakker maken? 'Als ik dat vertel, klinkt het nu bijna ongeloofwaardig! Maar voor pasta pesto of pizza kom ik mijn bed uit! Heerlijk vind ik het. Dus je begrijpt dat ik een gat in de lucht sprong toen ik hoorde dat de maand september in het teken staat van Italië'.

Wat maakt je werk uitdagend? 'We zijn bij De Patrijs steeds op zoek naar nieuwe smaken, innovatieve maaltijden en uitdagende gerechten. Gewoon net even anders. En dan afwachten of de klant net zo enthousiast is als ons. Die spanning is al leuk. En het geeft natuurlijk helemaal een kick als we er weer in zijn geslaagd de klant daadwerkelijk te verrassen'.

Heb je een tip voor onze lezers? Ik zit altijd vol ideeën, dus dat is best een lastige vraag. Maar ik blijf bij het thema Italië en maak er een culinaire tip van. Ik wil onze lezers graag laten weten dat we een heerlijk Italiaans buffet hebben. Niet alleen erg lekker (al zeg ik het zelf) maar ook hartstikke makkelijk. Je kunt hem namelijk al bestellen vanaf 4 personen! Handig als je een klein feestje hebt thuis, of een leuke familiebijeenkomst hebt en je wilt het jezelf niet te moeilijk maken.