Februari staat in het teken van circulair ondernemen. Als er iemand over circulair ondernemen gaat, dan is het natuurlijk Dennis. Samen met vader Egbert en broer Nick vormt hij hèt gezicht van De Patrijs. En hoewel alle 3 de heren het bedrijf uitstekend vertegenwoordigen en veelvuldig worden gespot in de regio, is het toch vooral Dennis die overal lijkt op te duiken. Op voetbalclubs, vroege ontbijtjes en verscheidene middagborrels gaat hij op zoek naar wat er speelt in de markt. En zo komt hij ook te weten hoe De Patrijs kan innoveren op het gebied van circulaire economie. Wie gaat er schuil achter deze vrolijke netwerker en verbinder? Maak kennis met Dennis.

5 Vragen aan Dennis:

Wanneer ben je bij De Patrijs komen werken? ‘Toen Nick en ik klein waren, hielpen we al in de keuken met glazen spoelen. Daar stonden we dan op een kratje bij pa in de keuken. Daar heb ik leuke herinneringen aan. Vanaf 2012 ben ik officieel bij het bedrijf ingestapt.’

Wat maakt werken bij De Patrijs leuk? ‘De kick die je krijgt als een feest of evenement perfect is verlopen is fantastisch! Met perfect bedoel ik niet alleen dat het achter en voor de schermen allemaal goed draait, maar vooral ook de blijde gezichten en oprechte bedankjes van al die mensen die we een geweldige ervaring hebben mogen geven.

Waar kunnen we jou voor wakker maken? ‘Als je mij vraagt naar mijn lievelingseten,… Pfoe,… dat vind ik dus een lastige vraag, want ik vind ontzettend veel verschillende gerechten lekker. Als ik dan toch moet kiezen is dan ga ik voor verse sushi’. 

Wat maakt je werk uitdagend? ‘Wij zijn constant op zoek naar verbetering en innovatie omdat wij streven naar het allerbeste voor voor onze gasten. Daarbij letten we natuurlijk in de eerste plaats op de algehele beleving die we onze gasten meegeven. Voor een optimale klantbeleving beginnen we bij het begin. Denk aan de leveranciers met wie wij samenwerken, zorgen dat het personeel het bij ons naar het zin heeft en uiteraard de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Want ook hierin speelt circulaire economie een belangrijke rol.

Heb je een tip voor onze lezers? ‘Niet alleen wij willen de beste beleving voor onze gasten. De persoon die een feestje geeft wil dat net zo graag. Dan is het goed om te weten dat onze zalen in Rouveen en Genemuiden kunnen worden omgetoverd tot een themalocatie. Hierbij werken we samen met verschillende partijen om tot een origineel themafeest te komen. We hebben al de gekste verzoeken gehad en zitten zelf ook boordevol ludieke ideeën. Bijvoorbeeld een campingfeest, 60’s party of Amsterdamse avond. En natuurlijk mogen de quiz-avonden niet ontbreken.
Kortom, is er iets te vieren, zakelijk of particulier, kom gerust van gedachten wisselen, want er kan veel meer dan men denkt.