Skip to content

10 Tips voor je bruiloft op eigen locatie

Door klant | 1 oktober 2019

Tip 1: Begin ver van te voren met plannen. Begin op tijd met het plannen van je bruiloft. Tenten, vergunningen, meubilair kan allemaal ver van te voren geregeld worden zodat je niet voor verassingen komt te staan. Tip 2: Vind de perfecte locatie. Woon je op een boerderij met grote weilanden? Dan is het fantastisch…

Lees verder

Wat zijn wittebroodsweken?

Door klant | 1 oktober 2019

De periode net na jullie bruiloft worden ook wel de wittebroodsweken genoemd. Waar komt deze naam eigenlijk vandaan? De naam wittebroodsweken is best logisch. Vroeger was witbrood een luxeproduct. Normaal brood werd gemaakt van rogge, daarentegen werd het duurdere wittebrood gemaakt van tarwebloem en alleen gegeten bij speciale gelegenheden. Over hoe lang deze periode duurt…

Lees verder

Snappshot

Door klant | 1 oktober 2019

Hou jij van leuke feesten en mooie foto’s? Wij ook! Aangenaam, wij zijn Snappshot en wij brengen jouw bruiloft, evenement, bedrijfsfeest of feest naar the next level. Waarom? Omdat we dat supergaaf vinden! Hoe we dat doen? Breng elk event in extase met onze interactieve foto-app. Foto’s zijn geweldig en een prachtige herinnering aan een fijne…

Lees verder

Collin Veyer

Door klant | 4 september 2019

OP DE ITALIAANSE TOUR   Wanneer u naar deze foto kijkt, verwacht u misschien geen jonge tiener uit Staphorst die deze motor de bocht in gooit. Toch gaat er een jonge coureur schuil onder de helm. Niemand minder dan de 14-jarige Europees Kampioen Collin Veijer. Wij zijn erg begaan met deze topper en zijn deze…

Lees verder

Medewerker in de spotlight

Door klant | 1 september 2019

  Marleen werkt sinds 2015 bij ons letterlijk achter de schermen, want ze staat in de keuken. Mede dankzij Marleen kunnen we terugkijken op geslaagde bruisweken. Het was ons grootste warm buffet tot nu toe, welke we in 1x hebben geserveerd op locatie. (3400 maaltijden!) Dat verliep (natuurlijk ook mede dankzij Marleen) vlekkeloos. We kregen…

Lees verder

Alles over mozarella

Door klant | 31 augustus 2019

  Bij Italië denken we aan Mozzarella. En dat is niet zo vreemd want het was de Italiaan Salvatori Tozzi die het zachte witte kaasje in Nederland introduceerde. Zijn achternaam, Tozzi, werd zelfs een bekend merk. Mozzarella wordt gemaakt van koemelk of buffelmelk. Wanneer de kaas is gemaakt van buffelmelk smaakt hij heel anders. Dat…

Lees verder

Terugblik op een gezellige zomer

Door klant | 24 augustus 2019

Afgelopen zomer stond bij ons in het teken van zomerse party’s, culinaire hoogstandjes op locatie, barbecues, cocktails, bedrijfsfeestjes en sportieve evenementen. Natuurlijk werd er lekker gegeten (we hebben onze nieuwe Barbeque uitgeprobeerd!), was er gezelligheid, zijn er ontelbaar veel liters bier doorheen gegaan en maakte we lol. Ook kwamen we erachter dat nog lang niet…

Lees verder

EEN KILO GEHAKTBAL

Door klant | 24 april 2019

Zo en nu dan verzinnen we spontaan iets leuks met elkaar. Zo hadden we begin een april een reuze gehaktbal gemaakt van maar liefst 1kg! Deze hebben wij verloot onder de mensen die werden getagd door hun collega’s op facebook met de challenge om deze bal helemaal alleen op eten. De winnaar was er reuze…

Lees verder

Wij maken gebruik van cookies!

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord dat deze website cookies plaatst op uw apparaat. Een cookie is een klein tekstbestand dat door de website wordt gebruikt om de website te laten functioneren en uw bezoek efficiënt te maken.

Klik op akkoord voor een volledig werkende website, of bekijk eerst de details op de detail pagina alvorens u akkoord gaat.

Scroll To Top