Ondersteuning

Ondersteuning

Bij een feest of evenement is de juiste aankleding onvergetelijk. Veel bezoekers? Zorg er dan voor dat er voldoende afhaalpunten voor catering en dranken zijn. Daarnaast is uiteraard de sanitaire voorziening niet te vergeten. Leveranciers en klanten op bezoek? Dan kunnen wij ons voorstellen dat u juist het bedrijfsgevoel wilt overbrengen. En staat u op een beurs? Dan helpen wij om uw bedrijf op te laten vallen tussen al uw collega's/concurrenten.

Verzorging
Met de juist aankleding, en doorgevoerde thema's zullen bezoekers het nog lang over het evenement hebben. Wij helpen dan ook graag met de ondersteuning van uw evenement. U ben de organisator, wij leveren de materialen en eventuele catering, dranken en personeel. Samen toveren we de locatie om tot de gewenste uitstraling en bezorgen we bezoekers en gasten een onvergetelijke dag/avond. 

Met onze evenementen verhuur service bieden we een breed assortiment materialen en artikelen voor uw feest. 

Verhuur
We verhuren (bijna) alles wat u maar nodig kunt hebben voor een goed georganiseerd feest, van barbecue en catering tot verwarming en koelwagen. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw feest een onvergetelijke indruk achter laat.

P.s. neem eens een kijkje op onze evenementenwebsite, Koggel Events. Hier vind je nog veel meer inspiratie voor uw feest of evenement!